Nieuws

Wandlampen dragen bij aan de sfeer in uw woning

woensdag, 3-9-2014  

Bij de webwinkel van Direct Lampen kunt u terecht voor verschillende soorten hoogwaardige wandlampen. Voor een brons model in een klassieke vorm of een moderne zilveren lamp, wij hebben alle soorten wandlampen in ons assortiment. Het is belangrijk dat u kiest voor de lamp die bij uw woning past. Wandlampen dragen voor een groot deel bij aan de sfeer in uw woning. U kunt wandlampen bestellen voor op verschillende plaatsen in uw woning. Zo zijn er speciale wandlampen voor in de gang, de hal, de woonkamer, de studeerkamer en de slaapkamer. U kunt zich voorstellen dat deze wandlampen allemaal zo hun eigen karakter moeten hebben om aan te sluiten op het vertrek waar de lampen geplaatst worden. In een kamer die wordt gebruikt om te werken, is het prettig als er vooral goed en fel licht is zodat u niet met uw ogen hoeft te knijpen tijdens het werken. In een werkkamer staat ‘sfeer’ niet bovenaan op het prioriteitenlijstje. Dat geldt bijvoorbeeld wel voor een lamp die u gebruikt voor in de huiskamer. Deze zal bij moeten dragen aan de gezelligheid en de ambiance in uw woning. In combinatie met leuke kaarsjes kan in de avond voor een knusse sfeer worden gezorgd. Ook is het belangrijk om te letten op de kleur van de lampen. Gele lampen geven feller licht dat de meer donkergele lampen. Uiteraard bepaalt de kap hoe de kamer uiteindelijk verlicht wordt. Lampen die worden gebruikt in de badkamer moeten goed tegen water kunnen. Wij gebruiken hiervoor de term ‘spatwaterdicht.’ De lampen moeten namelijk spatwaterdicht zijn, anders kan er kortsluiting ontstaan en dat gevaarlijk en niet prettig. Onze lampen zijn uniek en wij werken uitsluitend met de beste materialen. Hieronder vindt u een aantal voordelen van ons assortiment:

  • breed assortiment, ruime keuzemogelijkheid
  • uitsluitend hoogwaardige kwaliteit
  • wandlampen voor ieder vertrek in uw woning
  • regelmatig goede aanbiedingen op onze website
  • snelle en goede service voorop
  • scherpe prijzen en goed prijs kwaliteit verhouding

Bekijk onze wandlampen collectie op onze website

Wilt u alvast eens kijken welke wandlampen wij allemaal in ons assortiment hebben? Dat is mogelijk op onze website. Bij Direct Lampen hebben wij alleen maar het beste materiaal voor uw wandlampen in alle soorten en maten die u zich wensen kan. Speciaal voor de kinderkamer van uw kroost hebben wij kinderlampen met vrolijke kleuren. Het grappige is dat wanneer kinderen in onze showroom komen, ze meestal direct naar de lamp lopen die ze mooi vinden. Kinderen weten over het algemeen precies wat ze willen. Door ons brede aanbod, zit er altijd wel een lamp voor u bij. Naast wandlampen hebben wij ook andere soorten lampen in ons assortiment zoals lampen voor aan het plafond, lampen voor boven de eettafel (ook wel hanglampen genoemd) en lampen voor de babykamer. Deze laatste lamp is belangrijk, want een kind ligt op zijn rug en kijkt dus in het licht. De lichten in deze kamer mogen dus niet al te fel zijn. Het licht in uw woning is ontzettend bepalend. Veel mensen hebben dat niet in de gaten. De een is nu eenmaal gevoeliger voor het effect van belichting dan de ander. Toch raden wij aan – ook wanneer u er zelf niet zo veel kijk op heeft – om eens advies te vragen voor de belichting in uw woning. Een van onze experts kan al aan de hand van een omschrijving van uw interieur en de voorkeuren die u aangeeft in de showroom, aardig bepalen welke belichting goed in uw woning zal passen.

‘Mijn wandlampen van Direct lampen’: ervaring van een tevreden klant

Direct Lampen is wat mij betreft de beste webwinkel voor lampen in Nederland. In de eerste plaats is er een enorme keuzemogelijkheid en daar hou ik van want ik wil dat mijn huis er perfect uitziet. Ik ben interieur ontwerpster en verzorg het interieur van vele huishoudens. Als mensen mij vragen waar je het beste terecht kunt voor je wandlampen dan noem ik altijd als eerste Direct Lampen. De consumenten hebben deze winkel niet voor niets een 9.3 gegeven! Ik werk veel met wandlampen omdat ze zeker in gezinnen met kleine kinderen minder kwetsbaar zijn. Je loopt er simpelweg niet zo makkelijk tegenaan. Bij Direct Lampen hebben ze daarnaast een enorm aanbod en ze doen regelmatig goede aanbiedingen. Als je de website van Direct Lampen goed in de gaten houdt, kun je flink besparen op de kosten voor je wandlampen. Omdat ik veel interieurs verzorg, ben ik een vaste klant van Direct Lampen. Het personeel is ontzettend kundig en vriendelijk en ik wordt altijd direct geholpen. Wat dat betreft maak deze winkel ook zijn naam perfect waar; ‘Direct hulp bij Direct Lampen!’ Welke eisen je ook aan een lamp stelt, het personeel bij Direct Lampen komt altijd wel met een goede optie. Wat ik altijd tegen mensen zeg die met hun verlichting aan de slag willen gaan maar zich geen raad weten is: ‘neem eens een kijkje bij Direct Lampen.’ In de meeste gevallen ga ik dan zelf mee naar de winkel om ze te wijzen om de mogelijkheden. Mensen denken soms dat ze geen smaak hebben. Dat roepen ze dan, maar als het puntje bij het paaltje komt en ze staan in de showroom, dan kunnen ze je precies vertellen welke wandlampen ze wel en welke wandlampen ze niet mooi vinden. Op de overzichtelijk website van Direct Lampen kan ook alvast worden rondgekeken. Ik zelf doe dat wekelijks, al is het alleen maar om te kijken naar het geweldige assortiment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.