Nieuws

Wake up light

dinsdag, 1-3-2016  

Hebt u moeite met wakker worden? Nou, dan bent u zeer niet de enige. Dit klinkt natuurlijk niet echt als een troost maar ja, we kunnen het ook niet helpen. Waar we u wel mee kunnen helpen is hulp bij het ontwaken. Veel mensen maken de fout door het alarm te gebruiken waardoor er opeens veel lawaai om u heen is. Dat kan uw humeur meteen al in een kwaad daglicht zetten. Kijkt u eens op onze website: ledoutlet.nl. daar vindt u namelijk de wake up light. Dankzij een wake up light zal u nooit meer problemen hebben met opstaan. Nou ja, dat gaat allicht wat ver. Laten we in ieder geval stellen dat het een stuk aangenamer zal worden dankzij een wake up light. Het licht gaat namelijk geleidelijk aan en de radio die er in is gebouwd zal ook steeds luider worden. U zult zich met een wake up light niet meer rot schrikken. Trouwens, is dat juist wel wat u wilt? Dan kunt u dit natuurlijk ook gewoon aangeven. De wake up light is namelijk van alle markten thuis en daarom vroege mensen geschikt die moeite hebben met ontwaken maar ook voor mensen die hier eigenlijk helemaal geen problemen mee hebben. De wake up light is te besturen met de bijgeleverde afstandsbediening en bij de afstandsbediening krijgt u dan weer batterijen bijgeleverd. En het bestellen? Dat doet u natuurlijk via onze website. We zijn niet voor niets een “outlet”. Dat houdt in dat u bij ons voor wel heel erg weinig geld een topproduct in huis kunt halen. Wist u trouwens dat de wake up light gemaakt is met led lichtjes? Zo bespaart u uiteindelijk ook nog eens op uw energierekening. Daar wilt u toch zeker meteen de vruchten van gaan plukken? De wake up light is niet alleen maar handig om in de vroege ochtend te gebruiken maar is ook een prachtig sfeerlicht voor menigeen huiskamer, slaapkamer en studentenkamer.

Rustig ontwaken? Kies dan voor een wake up light

Zou u trouwens een recensie willen schrijven als u een wake up light hebt gekocht? Over onze service of de lamp, ons maakt het niet uit. Wij zouden dit erg waarderen want daarmee gaat onze rating hopelijk nog verder omhoog. Op dit oment hebben we al een gemiddelde van een 4,5 uit een 5 dus onze service liegt er niet om, als we zo vrij mogen zijn om dat te stellen. De wake up light is dus voor iedereen een welkome aanvulling op hun interieur en helemaal niet duur. Wilt u uw partner of uw zoon of dochter eens verrassen met een origineel cadeau voor hun verjaardag? Of misschien voor Sinterklaas, kerst of Valentijn of welke geschikte feestdag dan ook? Kiest u dan eens voor een wake up light. Dat zullen ze zeker niet zien aankomen maar wel met open armen ontvangen. En het is weer eens iets anders dan een clichématig cadeau. Hier kunt u dan ook echt mee thuiskomen. Een aantal eigenschappen van de wake up light willen we u dan ook niet langer onthouden. Voor uw gemak hebben we er een aantal opgesomd. Leest u dus even mee? Dan wordt u vast en zeker meteen er van overtuigd dat dit de aankoop van het jaar zal zijn:

  • Duurzame Led verlichting zodat het u weinig stroom kost, u bespaart op uw rekening en de wake up light zelfs werkt zonder aansluiting. Dat komt omdat u het op kunt laden, dat gaat al binnen 6 uur. Dan hebt u er maar liefst 8 uur plezier van zonder dat u het hoeft aan te sluiten
  • Inclusief stroom adapter
  • Inclusief audio kabel
  • Ingebouwde FM radio
  • Ingebouwde timer
  • Modern design, het past eigenlijk bij elk interieur
  • Energiezuinig A-label, we weten als geen ander hoe belangrijk dit is.

Met alarm, verlichting en zelfs een ingebouwde radio

U leest het, de wake up light heeft echt heel veel functies en is eenvoudig in zijn gebruik. Natuurlijk ontvangt u een handige handleiding na ontvangst. Hebt u vervolgens toch nog hulp nodig? Of zit u nu al met vragen? Schroom dan niet maar laat even een berichtje achter. Ook kunt u ons tijdens kantooruren even opbellen. De wake up light is een geweldig product en we hopen dan ook da u het vandaag nog bestelt om dit zelf te mogen ondervinden. Het bestellen van een wake up light is eenvoudig en gaat net als bij een andere webwinkel in zijn werk. Dus u geeft maar aan wat u van onze site hebben wilt, u vult uw gegevens in en u rekent af via en digitale betaalservice of met behulp van uw credit card. Dat is de ene wijze. U kunt ook namelijk langskomen bij ons in Zwolle. We hebben er geen showroom maar wel een magazijn. Kiest u dan tijdens het online bestellen voor de verzendoptie “ophalen in Zwolle”. De bevestiging die u dan in uw mailbox krijgt dient u dan uit te printen want het is tevens uw afhaalbewijs. Laten zien via uw smartphone kan ook als u geen printer in huis hebt. Maakt u van te voren wel even een afhaalafspraak? Het telefoonnummer vindt u uiteraard terug onder het kopje “contact”. Kunt u niet wachten om de wake up light in huis te hebben? Dan moet u in de ochtend bestellen want als de betaling voor 12.00 u in de middag binnen is, dan sturen we het vandaag op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.