Nieuws

Waar ik mijn witte vloeren vond

vrijdag, 23-1-2015  

Toen ik vorig jaar eindelijk een vaste baan had gekregen was het mij onmiddellijk duidelijk dat ik niet langer meer in mijn saaie huurhuisje wilde blijven wonen. Het was namelijk zo dat ik dit huisje huurde van een oude vrouw die op het eerste gezicht heel aardig leek maar in die zich in de loop der tijd ontwikkelde tot een huisbaas die je liever ziet gaan dan komen, om het fatsoenlijk uit te drukken. Afijn, toen ik eenmaal de zekerheid had van een vast inkomen ben ik eens naar een bevriende makelaar gegaan om eens te horen of hij nog mooie woningen in zijn aanbod had. Dit bleek het geval te zijn en zo gebeurde het dan ook dat ik een maand nadat ik een vast contract had gekregen, de sleutel overhandigd kreeg van mijn nieuwe huis. Dit ging veel sneller dan ik had verwacht maar u kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat ik hier geen seconde rouwig om ben geweest. Omdat ik erg van wit houdt had ik mij al snel voorgenomen dat ik witte vloeren in mijn nieuwe huis aan wilde brengen. Veel mensen zijn altijd een beetje huiverig voor witte vloeren omdat zij denken dat witte vloeren heel erg vatbaar zijn voor vlekken en dergelijke. Dat is natuurlijk ook wel een beetje zo maar omdat ik echt heel erg van witte vloeren houd vond ik dit geen groot probleem. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan informeren waar ik moest zijn wanneer het gaat over witte vloeren en in deze tekst wil ik graag vertellen hoe ik deze witte vloeren uiteindelijk op het spoor gekomen ben. Ik heb namelijk precies de witte vloeren gevonden waar ik naar op zoek was en omdat ik dit zo fijn vind klim ik graag in de pen om over mijn zoektocht te schrijven. Hopelijk kunt u iets aan mijn tips en trucs hebben. Ik ben namelijk van mening dat veel meer mensen zouden moeten kiezen voor witte vloeren, maar dat even terzijde.

Witte vloeren voor zeer aantrekkelijke prijzen

Als u eens op het internet gaat zoeken naar witte vloeren dan zult u zien dat deze erg moeilijk te vinden zijn. Op industrieel gebied kun je nog wel mooie witte vloeren vinden maar deze zijn vaak verre van geschikt voor particulieren. Dat is natuurlijk een heel vreemd verschijnsel want waarom zou een consument niet kiezen voor witte vloeren? Daarom heb ik eens even intensief gezocht naar een bedrijf dat mij zou kunnen helpen aan witte vloeren en die heb ik, met de nodige moeite en inspanningen, uiteindelijk weten te vinden. Ik kwam op een gegeven moment namelijk terecht op de site van Dutzfloors.com. Deze site viel mij meteen op omdat ik het zo grappig vond dat de naam helemaal verkeerd gespeld was. Dat zie je niet zo vaak en daarom is het ook heel gemakkelijk om het adres van deze webpagina te onthouden. Ik heb vervolgens de site eens even goed bekeken en zag al snel dat dit het goede adres was wanneer je op zoek bent naar witte vloeren. Ik heb daarom eens even contact opgenomen met de mensen achter de site omdat ik nog een aantal technische vragen had waarvan ik het antwoord niet op de site kon vinden. Vandaar dat ik op zulke momenten dan niet te lang aarzel en vaak meteen contact zoek met iemand die verstand van zaken heeft omdat je op die manier het snelst op de ‘plaats van bestemming’ uitkomt om het zo maar even te zeggen. Afijn, ik heb dus even uitgebreid op de site gekeken en ondertussen werd een antwoord op mijn vraag geschreven, zo zou ik later ontdekken. Het was namelijk zo dat ik al binnen een half uur een antwoord had op mijn vraag. Dat had ik natuurlijk nooit verwacht en hiermee wist ik dan ook dat ik met een firma te maken had die zijn klanten meer dan serieus neemt. Dat is iets waar ik altijd heel erg van houd. Ik was er op dit moment al bijna helemaal zeker van dat ik binnenkort prachtige witte vloeren in mijn huis zou hebben liggen. In de laatste alinea van deze tekst wil ik hier graag nog wat meer over vertellen zodat u alles van deze kwestie komt te weten.

Producten van hoogwaardige materialen

Bij Dutzfloors.com doen ze er werkelijk alles aan om de klant tevreden te maken. In mijn geval is dat best wel lastig denk ik omdat ik enkel en alleen genoegen neem met het beste dat er is. In dit geval was ik dus op zoek naar hoogwaardige witte vloeren en die heb ik bij deze firma gevonden. Ik had, zoals ik in het voorgaande al aangaf, een vraag gestuurd die betrekking had op de mate waarin het hout uit gaat zetten. Dit bleek niet het geval te zijn. Dat was heel erg fijn om te horen en dan ook een reden om de witte vloeren meteen te bestellen. Een aantal weken later lag de hele handel al in mijn huis en leek mijn stulpje plotseling in waarde te zijn gestegen; de uitstraling was plotseling erg chique en ik waande mij in een vijfsterrenhotel gezien de ambiance. Kortom, ik kan wel stellen dat:

  • ik heel erg tevreden ben over dit product
  • ik iedereen dit bedrijf van harte aan zou willen bevelen
  • het de moeite loont de website vandaag nog even te bekijken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.