Nieuws

Solar Frontier zonnepanelen

woensdag, 10-12-2014  

Het is niet altijd even gemakkelijk om te besparen op de vaste kosten die iedere maand weer moeten worden neergeteld. De woonruimte moet betaald worden door middel van aflossing van de hypotheek of betalen van de huur en daarnaast zijn er nog heel wat andere kosten. Zo zijn er verzekeringen en belastingen en de kosten van energie. Energie is niet goedkoop, en het is dan ook afhankelijk van onder andere het gebruik, de leverancier en het contract wat er maandelijks betaald moet worden. Er zijn echter verschillende manieren om te besparen op je energiekosten. Je kunt natuurlijk overstappen op een andere energieleverancier die een voordeliger contract aanbiedt, maar dit levert niet altijd een significant voordeel op. Een van de beste manieren is om ervoor te zorgen dat je zelf je energie kunt opwekken. Dit kan bijvoorbeeld met Solar Frontier zonnepanelen. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om energiezuinig te wonen, leven en produceren. Steeds minder vaak is de reden hiervoor dat het je voordeel oplevert in je portemonnee. We zijn met zijn allen bezig om de grondstoffen van de aarde op te gebruiken en als we nog even doorgaan met deze grondstoffen te verbruiken, raken ze op. Er moeten dus nieuwe manieren worden ontwikkeld om energie te produceren. Niet alleen is het belangrijk om zuinig om te gaan met de energie, ook is het van belang om het op zo’n manier te produceren. Solar Frontier zonnepanelen zijn een goede manier om dit te doen. Je kunt Solar Frontier panelen op het dak van je woning of bedrijfspand laten installeren, waarna je energie kunt produceren die je zelf gebruikt. Op deze manier ben je op een duurzame én voordelige manier bezig met het produceren en gebruiken van energie.

Het voordeel van Solar Frontier zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, waarmee je er voor kunt zorgen dat je woning of bedrijfspand energiezuiniger en beter voor het milieu wordt. Als je Solar Frontier zonnepanelen op je dak laat plaatsen, produceer je eigen energie waar je niet alleen het gebouw mee kunt verwarmen en voorzien van elektriciteit, maar je kunt er ook bijvoorbeeld je elektrische auto mee opladen. Een van de meest vervuilende onderdelen van een huishouden is namelijk de auto. De uitstoot van schadelijke stoffen zorgt voor opwarming van de aarde, wat veel negatieve gevolgen met zich mee kan gaan brengen in de toekomst. Solar Frontier panelen zorgen ervoor dat de energie die je gebruikt geen vervelende gevolgen heeft voor het milieu. Het opwekken van energie met Solar Frontier zonnepanelen is niet ingewikkeld. De Solar Frontier panelen worden op het dak van de woning of het bedrijfspand geplaatst of in de tuin. Het is van belang dat er op de plek die wordt gekozen zoveel mogelijk zon valt. De perfecte plaatsing van de panelen is daarom in zuidoostelijke tot zuidwestelijke richting met een hellingshoek tussen de 15 en 60 graden. Het is daarnaast belangrijk dat er geen objecten zijn, die een schaduw kunnen werpen op de Solar Frontier panelen. Een schaduw of boom naast de panelen is daarom niet handig. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de locatie. Daarnaast is ventilatie ook een belangrijke factor voor het zo goed mogelijk functioneren van de panelen. De Solar Frontier panelen worden warm door het zonlicht, maar temperatuur heeft een negatief effect op het rendement van de panelen. Het is dus van belang dat er aan de onderkant van de panelen ruimte is, zodat er ventilatie is en de panelen niet te warm worden.

De aanschaf van zonnepanelen

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van zonnepanelen, kun je het beste eens een kijkje nemen op het internet. Eigenlijk alles is namelijk tegenwoordig online te vinden. Zo ook informatie over de werking, aanschaf en installatie van Solar Frontier zonnepanelen. Het grootste voordeel van Solar Frontier panelen ten opzichte van andere panelen is het hoge rendement dat hiermee te behalen valt. Solar Frontier panelen hebben een lagere Wattpiek per vierkante meter dan een andere soort paneel, waardoor er significant meer kWh wordt gegenereerd per vierkante meter. Dit houdt in dat er acht tot twaalf procent meer rendement kan worden behaald door Solar Frontier panelen. Ook zijn de Solar Frontier mooier om te zien dan de ‘gewone’, kristallijne panelen. Ze zijn zwart en helemaal egaal, waardoor het er mooi uitziet. Daarnaast leveren de Solar Frontier panelen ook zeer goede prestaties bij bewolking, schaduw en zwak zonlicht. In Nederland schijnt lang niet altijd de zon en daarom is dit de perfecte zonnepaneel voor in ons landje. Omdat er vaak bewolking is werken de kristallijne panelen soms niet altijd even goed, maar de Solar Frontier panelen functioneren ook gewoon bij schaduw en bewolking. Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van zonnepanelen, je meer informatie wilt over de producten en de verschillende opties of je zelfs overweegt om panelen aan te schaffen, kun je het beste eens op www.twentezon.nl kijken. Dit bedrijf levert zonnepanelen en biedt daarnaast op de website heel wat informatie aan over de precieze werking. Je kunt hier bijvoorbeeld vinden dat je een flinke investering moet doen om de panelen aan te schaffen, maar dat deze zich na ongeveer 7,5 jaar terug heeft verdiend. De panelen gaan ongeveer 25 jaar mee, dus je kunt wel berekenen dat je hier een flink voordeel uit kunt halen. En niet alleen is het goed voor de portemonnee: je bent ook nog eens goed voor het milieu!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.