Nieuws

Loodgieter Hengelo

maandag, 20-10-2014  

Loodgieter Hengelo is de beste loodgieter in de regio. Kijk maar eens naar de klantenrecensies, die liegen er niet om. En daar zijn wij als loodgieter Hengelo behoorlijk trots op. Niet voor niets hebben we deze status na jaren van hard werken weten te bereiken en we hopen dan ook nog jarenlang op dit niveau te kunnen blijven opereren. Heb je dus de behoefte aan loodgieter Hengelo en woon je hier in de buurt? Bel ons dan gauw op en geef aan wat de problemen zijn. Misschien zijn er helemaal geen problemen maar ben je met een verbouwing bezig in de keuken of de badkamer. Dan moeten er wellicht wat leidingen verlegd worden en om dat zonder wateroverlast te doen is het handig om loodgieter Hengelo in te schakelen. Dankzij loodgieter Hengelo houd je dus droge voeten. Mocht er het een en ander verstopt zijn dan kan je ons meteen bellen en dan komen we zo spoedig mogelijk langs. Het is verschrikkelijk om allemaal natte spullen in huis te hebben liggen dus mocht je merken dat een afvoer niet soepel mee doorloopt, dan moet je hier zo snel mogelijk iets aan doen. Soms werkt een plopper of een sterke ontstopper nog wel eens, maar als de problemen veel dieper liggen, dan zit er maar een ding op: bel loodgieter Hengelo. Zij kunnen met een camera in de buizen checken waar de verstopping zit. Kan maar zo zijn dat je hier nooit met je handen bij kan omdat het bijvoorbeeld al diep in het riool misgaat. Wij lossen dit dan in een handomdraai op zodat je weer rustig kunt douchen en toiletteren. We kunnen dan ook volmondig stellen dat het prettig is om het nummer van loodgieter Hengelo achter de hand te hebben dus we raden aan om de contactgegevens permanent in je telefoon te bewaren.

Loodgieter Hengelo zorgt voor stromend water

Watertechniek is nog helemaal niet zo eenvoudig. Water is erg sterk en gaat door alles heen mits je het tijd geeft en de stroming sterk is. Dat komt mede door de diverse moleculen die er in het kraanwater zitten. Veel zuren en zouten kunnen er op de lange termijn voor zorgen dat er van alles wordt afgebroken. Daarom is roestvrij staal een belangrijk onderdeel van waterbuizen. Loodgieter Hengelo heeft dergelijke buizen standaard bij zich en kan oude buizen meteen vervangen. Ook zit er in water veel kalk en daardoor kunnen buizen ook dichtslibben. Loodgieter Hengelo raad dan ook van harte aan om de buizen kalk vrij te houden. Hier zijn simpele oplossingen voor en het belangrijkste is dat je deze oplossingen regelmatig door de buizen heen spoelt om kalkaanslag te voorkomen. Kalkaanslag versnelt ook nog eens het roestproces met alle gevolgen van dien. Wij van loodgieter Hengelo kunnen dit in een oogopslag herkennen en weten welke problemen er nu echt in huis spelen. We kunnen je vervolgens helpen bij het vervangen van kapotte leidingen en leggen je uit hoe je dit in het vervolg kunt voorkomen. Niemand zit er immers op te wachten om weer om de zoveel tijd weer loodgieter Hengelo te moeten bellen het hetzelfde probleem. Niet alleen kan loodgieter Hengelo je helpen bij dergelijke sanitaire problemen. Wij zijn een klusbedrijf in de grootste zin van het woord en dus niet enkel loodgieter Hengelo. Zo kan loodgieter Hengelo ook:

  • gas en water regelen en repareren. Of het nu gaat om nieuwe buizen of het dichten van lekkage
  • zink- en koperwerken uitvoeren
  • sanitair, dat moge duidelijk zijn uit deze tekst over loodgieter Hengelo
  • ventilatie
  • elektra
  • dakbedekking
  • en warmtepompen. Dit zijn pompen die grondwater omhoog trekken en de energie in de vorm van warmte uit het water afnemen om het water op een koudere temperatuur weer terug te leiden naar de grond. Dit zorgt voor een beetje extra warmte en energie en daarmee kan je flink besparen op je jaarlijkse energieafrekening. Deze pompen kan loodgieter Hengelo zeer zeker komen aanleggen.

Wil je meer weten over ons? Kijk dan eens op klumpersinstallatie.nl

Daar vind je alle informatie over hoe je ons kunt vinden en hoe je met ons in contact kunt komen. Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk op al je vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om loodgieter Hengelo of over ons installatiebedrijf, in het geval van noodgevallen staan wij 24 uur per dag paraat om je te helpen. Je mag ons dus wakker bellen. Is er dus een storing in je huis aanwezig en kan dit niet wachten tot de ochtend? Wacht dan niet langer maar pak je telefoon en bel ons snel. Dit geldt ook voor bedrijven. Zo kan het zijn dat er midden in de nacht een koeling of vriezer kapot gaat in de supermarkt. Zeker in het geval van een vriezer kan het funest zijn als men hier de volgende dag pas achter komt. De schadepost is niet te overzien en je kunt er wel vanuit gaan dat je alles kunt weggooien. Opnieuw invriezen is immers uit den boze. Mocht je er een alarm op hebben staan en er dus op tijd achter komen, bel ons dan snel! Dit is zo maar een voorbeeld van een bedrijfsongeval. Ook in een huis kan er opeens een toilet gaan overstromen en dan is er soms geen redden meer aan. Loodgieter Hengelo staat dan voor je klaar om je te helpen. Hopelijk kunnen we je snel eens helpen op de site of aan de telefoon!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.