Nieuws

Langgatboren voor diepe gaten

vrijdag, 14-11-2014  

GB metaal en kunststoffen is een bedrijf dat zich specialiseert in metaal- en kunststoffen. Wij bieden een rijk assortiment aan verschillende producten van zeer goede kwaliteit en met zeer scherpe prijzen. Deze prijzen kunnen wij bieden omdat wij een goede en betrouwbare klantenkring hebben die nog steeds groeit. Dat hebben wij te danken aan onze expertise. Een van onze zeer verfijnde en goede materialen zijn langgatboren. Dit zijn boren die u kunt gebruiken van het boren van diepe gaten. Wij vervaardigen verschillende soorten materialen zoals ook onderdelen van auto’s en langgatboren. De materialen die wij vervaardigen dragen bij aan de veiligheid van auto’s. Ook voor bewerking van onderdelen van machines kunt u bij ons materialen bestellen zoals langgatboren en andere apparatuur waar u zaken mee kunt bewerken. Ons bedrijf houdt zich bezig met kunststof en metaalbewerking. Hier bent u dus helemaal op het juiste adres als u als bedrijf, particulier of ondernemer op zoek bent naar hoogwaardige materialen voor gebruik of bewerking. Machineparken maken bijvoorbeeld veel gebruik van onze langgatboren maar ook andere bedrijven die kleiner zijn maken gebruik van onze langgatboren en andere materialen voor ons vakmanschap. Onze kernwaarden zijn

  • kwaliteit
  • deskundigheid
  • flexibiliteit
  • snelheid
  • service

Langgatboren of diepgatboren

Langgatboren worden ook wel diepgatboren genoemd. Ze worden gebruikt om diepe gaten te maken, zoals de naam al doet vermoeden. Als u diepe gaten wilt boren, zult u dat zorgvuldig moeten doen. Het is zaak dat u niet te diep boort en hierbij komt precisie kijken en zorgvuldigheid die altijd in acht moet worden genomen. De plekken waar veel gebruik wordt gemaakt van langgatboren zijn machinebouw bedrijven die gebruik maken van materialen als aluminium, Titaan of Duplex. Als u gebruik maakt van boren dan kan dat zijn voor verschillende doeleinden. Gebruik maken van boren doet u omdat u iets moet repareren of in ieder geval omdat er ergens een gat moet komen. U kunt met langgatboren precies uitrekenen hoe diep uw gaten moeten worden. Dat is dan ook de reden dat er veel gebruik wordt gemaakt van deze boren door bedrijven die machines fabriceren. Diepe gaten boren kan soms ruimtebesparend werken. Als bedrijf streven wij ernaar om producten te leveren die zeer goed toepasbaar zijn en van hoge kwaliteit. Het bewerken van kunststof en metaal maar ook voor de bewerking van andere materialen moet u de goede spullen hebben. Precies hierin zijn wij als bedrijf gespecialiseerd. Wij zullen u dan ook altijd bedienen van advies als u meer wilt weten over welke materialen voor u geschikt zijn. Onze personeel is zeer kundig en kan op bijna al uw vragen wel antwoord geven. De verschillende technieken die worden toegepast in bedrijven, zijn ons wel bekend. Dat maakt dat veel klanten altijd bij ons terugkomen. Wij thuis in de metaalbewerking, de bewerking van allerhande kunststoffen, het verbuigen maar ook het omvormen van metalen producten, dieptrekken en verspanen en lassen. Langgatboren zijn zeer specifiek en wij verkopen alleen de beste langgatboren bij ons bedrijf. Kijk op de website als u wilt weten welke mogelijkheden u allemaal heeft of stuur een mailtje. Wij adviseren u graag over de toe te passen producten. Schroom dus niet en neem gerust contact met ons op als u advies op maat wilt of meer informatie over langgatboren.

Wie zijn wij?

GB metaal en kunststoffen begon ooit als een zeer bescheiden bedrijfje dat trots bezitter was van een enkele draaibank. De man die het bedrijf in 2002 oprichtte maakte in eerste instantie alleen maar bierzuilen. Deze produceerde hij in het bijzonder voor bedrijven in de horecabranche maar door de jaren heen ging hij steeds gerichter aan het werk en kwamen daar andere opdrachten bij zoals onderdelen van oldtimers maken voor bedrijven. Deze richting die hij insloeg was een goede stap en het bedrijf ontwikkelde zich al snel uit tot een specialist op het gebied van metaal en kunststoffen. Gijs Bekhuis, die het bedrijf begon, is een zeer gepassioneerd en gedreven man en dat wordt weerspiegeld door zijn bedrijf en de manier waarop hier vakkennis en specialisme wordt gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit. Het gebruik van langgatboren is iets wat steeds meer wordt toegepast en wij vinden dit dan ook een onmisbaar onderdeel van ons assortiment. Bij het vervaardigen van onderdelen voor auto’s maken wij zelf ook vaak gebruik van deze langgatboren. Zaken die wij maken voor auto’s zijn bijvoorbeeld onderdelen voor de uitlaten van auto’s, armsteunen, verstellers van de zitlengte, onderdelen van hoofdsteunen. Deze onderdelen hebben een ding gemeen en dat is dat ze bijdragen aan de veiligheid in auto’s. Als bedrijf hebben wij veel te maken met andere bedrijven die auto’s verkopen en dan is veiligheid continue een belangrijk punt op de agenda. Onze klanten kloppen voor zaken veiligheid ook vaak bij ons aan omdat zij weten dat wij de expert zijn op dit gebied en door onze ervaring op zo veel technische gebieden komen wij regelmatig met goede en verfrissende oplossingen. Daar zijn wij trots op en dat proberen wij dan ook altijd vast te houden. Ook producten die al zijn gemaakt worden vaak nog naar ons doorgestuurd. Wij controleren dan of deze halffabricaten op de goede manier zijn opgebouwd en geven waar nodig bijsturing. Dit gaat dan meestal om de fabricage van machineonderdelen. Omdat wij het bedrijf van de grond af aan hebben opgezet, lukt het ons altijd om de beste adviezen te geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.