Nieuws

Koelcel kopen

woensdag, 8-10-2014  

Een koelcel kopen is een bezigheid die je niet iedere dag doet. Geen wonder dat je daarom wel eerst de kat uit de boom wilt kijken. Een koelcel kopen is zo op zijn tijd nodig, ze hebben immers niet het eeuwige leven. Toch is het wel zo dat wanneer je een koelcel kopen gaat bij ons, viconkoeltechniek.nl, de kans groot is dat je er erg lang mee kunt doen. Dat klinkt je waarschijnlijk als muziek in je oren want een koelcel kopen kan een behoorlijke investering zijn. Op onze website zie je diverse modellen en we hopen van harte dat je oog is gevallen op een van onze vele vries- en koelcellen die we voor jou in de aanbieding hebben. Misschien heb je wel een restaurant of café geopend, dan is het zaak om je verse groente, je vlees en je vis, en ook allerlei soorten dranken, gekoeld te bewaren. Hier zijn strenge voorschriften voor en we weten van bekende televisieprogramma’s dat dergelijke regels weleens overtreden worden met alle gevolgen van dien. Op een dergelijke boete zit niemand te wachten en als je je bedrijf en jezelf serieus neemt dan wil je dat soort onzin altijd zien te voorkomen. Onze cellen staan er om bekend dat ze lang mee gaan en tegen een stootje kunnen. Mochten ze eens kapot gaan, dan komen we snel langs om de boel te repareren zodat je er niet te veel schade door leidt. Houd er trouwens ook rekening mee dat verschillende soorten etenswaren niet met elkaar in contact komen, ook niet in de koeling. Dat kan voor een versneld rottingsproces zorgen en daarnaast kunnen smaken die niet bij elkaar horen in elkaar overlappen. Zorg er dan ook voor dat je naast het koelcel kopen ook denkt aan bewaarbakjes en zakjes. Dan gaat het ongetwijfeld helemaal goed komen met je restaurant.

Een koelcel kopen doe je bij Vicon koeltechniek

Wil je graag een koelcel kopen en heb je nog niet veel ervaring met het internet? Dan leggen we je graag uit hoe het koelcel kopen bij ons werkt. Je kunt namelijk meteen een offerte bij ons aanvragen. Er zijn slechts een aantal dingen die we van je vragen:

  • je adresgegevens en je contactgegevens
  • het type cel dat je wilt hebben; je kan namelijk een koelcel kopen maar we hebben ook vriescellen
  • het type model dat je wilt. Bij ons heb je namelijk de keuze uit een zelfbouwkoelcel en een stekkerklare koelcel. Dat betekent dat we ze kant-en-klaar komen bezorgen en je direct de steker in het stopcontact kunt steken. En ten slotte hebben we ook de op maat gemaakte cellen. Wil je graag een cel op maat laten maken? Dan hebben we natuurlijk de afmetingen nodig voordat we de koelcel kunnen maken, dat spreekt voor zich lijkt ons!
  • en dan is er nog de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen. Je kunt hier ook direct al je prangende vragen kwijt en opmerkingen over het koelcel kopen

Vervolgens klik je op verzenden en dan wordt het direct naar ons opgestuurd. Je kunt een kopie in je mailbox ontvangen zodat je alles nog eventjes rustig na kunt lezen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als wij nog met vragen zitten mailen of bellen we je even en dan zorgen we ervoor dat het ontwerp snel op tafel ligt. Dan kan met jou goedkeuren het bouwen beginnen en kan het koelcel kopen snel worden afgerond. We bezorgen uiteraard aan huis en kunnen je helpen met het in elkaar zetten van de koelcel als daar belang bij is. Kan je een eenvoudigere manier van het koelcel kopen bedenken? Wij vermoeden van niet, klim dus in de spreekwoordelijke pen en laat weten wat je wensen zijn omtrent het design en het koelcel kopen.

De perfecte oplossing voor het gekoeld bewaren van je levensmiddelen

Niet alleen bouwen we de koelcellen in onze fabriek, bij ons kan je ook terecht als je op zoek bent naar vriezers. Ook vriezers kunnen wij op maat produceren en het komt dan ook vaak voor dat mensen die een koelcel kopen bij ons, later nog terugkomen om een vriezer aan te schaffen. Het is misschien verstandig om dit in een keer te doen: dus een koelcel kopen en dan direct ook een vriezer. Dat scheelt enorm qua onkosten want je kunt er wel vanuit gaan dat je een mooie korting kunt krijgen op een grote bestelling. Daarnaast is het beter voor het milieu als we maar een keer hoeven te rijden dus zo geven we ook iets terug aan de natuur. Zoals we al eerder aangaven kan je naast het koelcel kopen ook vragen om een installatie. Gaat het om een erg groot apparaat, dan wordt het koelcel kopen in zijn geheel bemoeilijkt omdat het waarschijnlijk niet door de deur past. We leveren dergelijke cellen meestal in stukken aan en draaien onze handen er niet voor om, om het op de plaats zelf in elkaar te zetten. Heb je dan ook twee linkerhanden en wil je graag dat wij de installatie voltooien? Dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn een officieel bij STEK gelicenseerd bedrijf met de juiste kennis om het installeren tot een goed einde te brengen. Kortom: neem snel eens een kijkje op de site en ga eens een koelcel kopen. Wij lichten je graag in wat de mogelijkheden zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.