Nieuws

Kiezen voor traprenovatie loont

woensdag, 1-10-2014  

Graag maken wij van de mogelijkheid gebruik om u iets te vertellen over het fenomeen traprenovatie. Het is een feit dat veel mensen denken dat zij gelijk iets volledig nieuws aan moet schaffen als er iets kapot is. We leven in een tijdperk waarin dingen niet meer gemaakt zijn voor de lange termijn. Mensen willen steeds iets nieuws. Ze proberen op die manier hun behoeften te bevredigen. Zo gaat dit ook met onderdelen van het huis. Neem bijvoorbeeld het trapgat. Als hier tekenen van slijtage waar te nemen zijn, dan gaan bewoners zich gelijk verdiepen in een volledig nieuwe trap. Dit brengt veel kosten met zich mee en bovendien levert het een hoop rommel op in huis. Het kan zelfs zo zijn dat de bovenverdieping een paar dagen niet bereikt kan worden. Als u voor traprenovatie kiest, dan bent u een stuk voordeliger uit. Dat staat als een paal boven water. Verder hebt u dan helemaal geen last meer van langdurige rotzooi in huis, omdat een dergelijke klus al snel geklaard kan zijn. Verder hoeft u er ook niet bang voor te zijn dat u een beroep doet op het milieu, omdat er voor traprenovatie een stuk minder nieuwe materialen nodig zijn dan voor een geheel nieuwe trap. Hierdoor is traprenovatie dus ook een heel milieuvriendelijke oplossing. Want waarom zou u iets niet renoveren, als dit veel goedkoper is en minder moeite kost? Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor traprenovatie zult gaan kiezen? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. U kunt te allen tijde even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over traprenovatie. Bij Intven bent u aan het juiste adres!

Met traprenovatie zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

De meeste mensen denken dat het renoveren van een trap erg veel kosten met zich meebrengt. Gelukkig is dit bij de firma Intven Traprenovatie helemaal niet het geval. Wij zorgen ervoor dat onze tarieven laag zijn, zodat u van lage prijzen kunt profiteren. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als uw trapgat slijtagesporen begint te vertonen in de toekomst, dan zult u bij ons voordelig uit zijn. Wij houden er namelijk niet van om onze klanten te veel te laten betalen. Bij ons is de klant nog echt koning en dat merkt u aan het feit dat bij ons uw wensen centraal staan. Wij denken altijd met u mee wat het handigste is. Als u bijvoorbeeld voor traprenovatie kiest, dan kunnen wij het ons maar al te goed voorstellen dat u niet te lang in de rotzooi wilt zitten. U wilt het liefst dat alles zo snel mogelijk weer op orde is en dat u de trap weer kunt gebruiken. Met traprenovatie is dit heel goed mogelijk. Wij van Intven zorgen ervoor dat de klus binnen een dag geklaard is. Bij ons werken vriendelijke en gespecialiseerde monteurs, die precies weten hoe de vork in de steel zit op het gebied van trappen. Traprenovatie is hen echt op het lijf geschreven en dat zult u merken in de vakkundigheid waarmee zij de klus uitvoeren. Zij gaan daarbij ook netjes te werk, dat er niet veel stof rond gaat dwarrelen, dat u dan weken later weer op de vloer van uw woning zult vinden. Verder kunt u bij ons altijd een dag uitzoeken die u het beste past. Wij houden hier dan rekening mee. Kortom, als u voor Intven kiest, dan kiest u echt voor een totaaloplossing. Wij denken met u mee en houden rekening met uw wensen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u nou nog vragen hebt over ’t een of ’t ander, dan kunt u deze natuurlijk te allen tijde aan ons stellen. Wij staan altijd open voor elke vraag over traprenovatie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, mailen en u hebt de mogelijkheid om het contactformulier op onze site in te vullen. In ieder geval hopen wij zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen, zodat wij u meer kunnen vertellen over traprenovatie. Als u voor Intven Traprenovatie kiest, dan profiteert u van:

 • een totaaloplossing op dit gebied
 • traprenovatie voor de laagste prijs
 • de klus is binnen een dag geklaard
 • u hebt geen last van stof en rommel in huis
 • u zit voor een dubbeltje op de eerste rang
 • deskundigheid en kwaliteit
 • de mogelijkheid om vragen te stellen, voordat u een definitieve beslissing neemt
 • het aanbrengen van anti slip strips
 • keuze uit verschillende kleuren
 • 10 jaar garantie op deze investering
 • een onderhoudsarme oplossing
 • voordelig een eiken trap

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van pluspunten van onze firma. U hebt dus geen enkele reden meer om niet voor traprenovatie van Intven te kiezen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om uw trapgat te renoveren. Dus is er iets kapot? Of wilt u gewoon dat uw trap weer een nieuwe uitstraling krijgt, zonder hem helemaal te vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hopen u binnenkort te begroeten als een nieuwe klant.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.