Nieuws

Kiezen voor nieuwbouw Deventer

vrijdag, 27-3-2015  

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf dat doet aan nieuwbouw? Deventer is uw woonplaats of de plaats waar u dit zoekt? Dan hoeft u nu niet meer verder te kijken naar andere opties. Bouwbedrijf Haarhuis helpt u zeer graag bij al uw ideeën rondom uw nieuwbouw. Deventer is een vestigingsplaats van ons. Als familiebedrijf hebben wij ruime ervaring met nieuwbouw, Deventer en andere woningbouw gerelateerde zaken. Bij ons zult u behandelt worden zoals het hoort: de klant is koning bij Haarhuis. De belangen van de klant staan voorop en wij doen ons uiterste best om goed naar u te luisteren. Uw wens is ons bevel! We horen veel verhalen van mensen die altijd al iets hebben willen doen met hun huis, maar hier door omstandigheden nooit aan toegekomen zijn. Twijfel nu niet langer en neem contact op met Haarhuis voor die lang gewenste nieuwbouw. Deventer zal er alleen maar mooier door worden, dat beloven wij. U kunt bij ons terecht voor:

  • particuliere woningbouw
  • uitbreiding van uw woning
  • interne verbouwingen
  • renovatie
  • terrasbouw
  • utiliteitsbouw

Wij geloven sterk in ons motto ‘bouwen met Haarhuis voor kwaliteit en duurzaamheid’. Dit hebben wij niet alleen uitgekozen omdat het goed in de mond ligt, maar omdat wij hier erg veel belang aan hechten. Wij geloven dat de kwaliteit van ons werk alleen maar gezien kan worden als de klant tevreden is. Daarom staat u bij ons voorop. Wat u ook voor ogen heeft en wat u woonsituatie ook is, wij komen met een concept op maat. U kunt bij ons aankloppen voor nieuwbouw, Deventer en informatie. Maar dat is niet het enige. Als u bijvoorbeeld altijd al die renovatie heeft willen doen van uw historische pand, dan zit u bij ons op de goede plek. Ook draaien wij onze hand niet om voor de uitbreiding van uw woning. Onze team van medewerkers is uiterst professioneel en vakkundig. Zij zien welke nieuwe opdracht als een nieuwe uitdaging en zien uw idee met plezier tegemoet. Dit zal u vast als muziek in de oren klinken en wij hopen u snel als nieuwe klant te begroeten! Uw wens maken wij werkelijkheid. Dus, u bent op zoek naar nieuwbouw? Deventer is uw woonplaats? Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen, zodat u een weloverwogen keuze maakt voor de toekomst van uw woonsituatie.

Nieuwbouw Deventer: Haarhuis is de juiste keuze

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in machinale timmerwerken en utiliteitsbouw, kunt u ook zeker bij ons terecht voor nieuwbouw. Deventer is voor ons bekend terrein. Omdat wij al meer dan 80 jaar bestaan, vindt u bij ons nog echte vakkennis. Dit wordt jaar op jaar doorgegeven in de familie. Onze ambachtelijkheid is een van de redenen dat wij het BouwGarant kwaliteitslabel voeren. Nieuwbouw, Deventer; het maakt niet uit waarvoor maar mensen weten al jaren de weg naar ons te vinden, omdat ze zeer tevreden zijn met de kwaliteit en service die wij bieden aan onze klanten. Voor ons is elk nieuw project een reden om onze creativiteit los te laten, of het nu gaat om een renovatie, uitbreiding van een woning of nieuwbouw. Deventer, Enschede en Almelo zijn enkele van de steden waar wij regelmatig klanten hebben. Ons voordeel is dat wij een familiebedrijf zijn en dusdanig veel contacten hebben die ons altijd uitstekend kunnen informeren in het bouwproces. Want informatie is macht. Voor ons voelt de hele provincie als een grote familie. Als familiebedrijf hebben wij dus uitstekende contacten in de gehele provincie. Dus als u ooit een slechte ervaring hebt gehad met een bouwbedrijf; twijfel dan niet langer om voor ons te kiezen. Wij zullen naar u luisteren en helpen met uw plannen voor het bouwen van nieuwbouw. Deventer mag dan niet naast de deur zijn voor ons, wij hebben altijd een familielid dat exact weet hoe de vork in de steel zit. Zo krijgt u met Haarhuis de onderste steen boven. Wel zo belangrijk, denkt u niet?

Contact opnemen

Wij hopen een helder en duidelijk beeld te hebben gegeven van ons bedrijf. Maar het is ook voorstelbaar dat u nog vragen heeft over ons, onze historie of uw eigen plannen over het laten bouwen van nieuwbouw. Deventer is een prachtige stad en wij zullen dus al uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Hoe kunt u contact met ons opnemen? Dit is eigenlijk zeer eenvoudig. Als u naar http://www.bouwbedrijfhaarhuis.nl/nieuwbouw-deventer/ gaat, dan ziet u dat wij op verschillende manieren te bereiken zijn. U kunt hier ook uitzoeken wat wij voor u kunnen betekenen. Bouwbedrijf Haarhuis weet dat klanten het op prijs stellen als een bedrijf goed bereikbaar is. U kunt ons bijvoorbeeld een email sturen, maar ook het contact formulier invullen op de website. En natuurlijk kunt u ons ook bellen. Met meer dan 80 jaar ervaring weten wij hoe belangrijk communicatie is over zaken als nieuwbouw, Deventer en al uw andere wensen. Wij nemen slechts met de hoogste standaard genoegen, en dat geldt ook voor onze communicatie. Als u al een idee heeft over uw verbouwing, dan is het wel zo makkelijk om ons hierover te berichten. Dan kunnen wij samen met u een concept opstellen voor uw plan in nieuwbouw, Deventer of bijvoorbeeld andere vragen. Voor nieuwbouw Deventer moet u namelijk gewoon echt bij ons zijn. Wij laten u niet voor een dichte deur staan; niet in het heden en niet in de toekomst. U kunt op ons bouwen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.