Nieuws

Kiezen voor kwaliteit van Miele

woensdag, 24-9-2014  

Als u een wasmachine, een droger, een oven of een vaatwasser aan wilt schaffen, dan kunt u natuurlijk op zoek gaan naar het goedkoopste van het goedkoopste. Hierdoor zult u geen dief zijn van uw eigen portemonnee en toch kunnen beschikken over een goed huishoudelijk apparaat. Apparaten voor in het huishouden kunnen soms flink aan de prijs zijn, en de kosten ervan kunnen dan ook flink in de papieren gaan lopen. Als u kiest voor een voordelige deal, dan zit u goed. Althans, dat zou u zeggen. Een aantrekkelijke prijs is natuurlijk heel aanlokkelijk, maar hebt u wel eens gehoord van het fenomeen ‘goedkoop is duurkoop’? Het is allicht beter om echt te investeren in bijvoorbeeld een Miele. Het merk Miele heeft de slogan ‘er is geen betere’. En dit is ook zeker waar. Vaak resulteert dit wel in een hogere prijs, maar dan kunt u wel gebruik maken van topkwaliteit. Want zeg nou zelf, wat hebt u aan een vaatwasser die al na vier jaar tekenen van slijtage begint te vertonen en dan aan vervanging toe is? Dan moet u weer een nieuwe kopen, en dit kost ook weer geld. Met een echte Miele zult u hier zeker geen last van hebben, omdat de apparaten van dit merk in principe bijna een heel leven mee kunnen gaan. Het is dus even een grote investering, maar die verdient u op termijn wel weer terug. Bovendien is het natuurlijk wel zo prettig dat er nooit wat met een afwasmachine van Miele aan de hand is. Hij doet het namelijk altijd. Dit komt door de ijzersterke techniek die hier achter schuil gaat. Hierdoor gaat de apparatuur nooit kapot. En zeg nou zelf, dit is toch fantastisch? Als u dit hoort, dan wilt u toch ook wel een Miele? Als u hier interesse in heeft, dan kan de zoektocht naar een goede aanbieding beginnen. Want een reguliere prijs betalen is natuurlijk ook mogelijk, maar dit zult u zeker merken in uw portemonnee. In de volgende alinea kunt u meer lezen voor leuke aanbiedingen op dit vlak. Lees dus gerust even verder.

Miele producten gaan een leven lang mee

Het staat als een paal boven water dat veel mensen het goede imago van Miele kennen, als het om de kwaliteit gaat. Maar zij weten echter ook dat zij soms behoorlijk diep in de buidel zullen moeten tasten om bijvoorbeeld een echte Miele wasmachine aan te schaffen. En daardoor laten ze het meestal overgaan. Ze kiezen uiteindelijk voor een B-merk. Maar wij van De Schouw Witgoed raden u aan om dit niet te doen en even een kijkje te nemen bij onze aantrekkelijke aanbiedingen op onze website. Wij grossieren namelijk in de beste Miele artikelen, zonder dat u hier te veel geld voor neer moet tellen. Natuurlijk is het alsnog een flinke investering, maar u zult er bij De Schouw Witgoed zeker van zijn dat u niet meer betaalt dan strikt noodzakelijk is. Wij houden er namelijk niet van om onze klanten met te hoge prijzen te confronteren. Nu vraagt u zich misschien af hoe het mogelijk is dat wij een duur merk als Miele voor een zacht prijsje aan kunnen bieden. Wij kunnen u daar wel even wat meer informatie over geven, want wij doen onze strategie graag uit de doeken.

  • Ten eerste kopen wij grootschalig in, waardoor wij van een enorm inkoopvoordeel profiteren.
  • Ten tweede hoeven wij geen hoge huur van een duur winkelpand af te dragen, omdat wij een webwinkel zijn.
  • En ten derde gaan wij zeer efficiënt te werk en houden wij onze overheadkosten laag.

En dit voordeel berekenen wij direct door aan onze klanten. En dat is nou precies reden waarom wij u voor zo’n schappelijk prijsje blij kunnen maken met een echte Miele. Tevens is dit ook een van de redenen waarom veel klanten uit het gehele land u al voor gingen in hun keuze voor ons.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u eerst toch even van de hoed en de rand weten? Wilt u er zeker van zijn dat er geen addertje onder het gras zit, omdat u er niet van houdt om een kat in de zak te kopen? Neem dan even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent. Wij leveren afwasmachines, wasmachines, drogers en strijkmachines van Miele tegen de meest lage tarieven. Op die manier kunt u bij ons echt voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Als u contact ons opneemt, dan krijgt u direct een van onze vriendelijke medewerkers aan de lijn, die alles van onze apparatuur af weten. Wij vertellen u graag meer over onze:

  • geweldige service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
  • de mogelijkheid om bij ons een Miele aan te schaffen voor minder geld dan bij andere aanbieders
  • de gunstige voorwaarden
  • de bezorgmogelijkheden
  • ons uitgebreide assortiment in Miele apparaten
  • en nog veel meer

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor De Schouw Witgoed te kiezen als u op zoek bent naar een mooie Miele, om uw hele leven plezier van te hebben. Surf dus vandaag nog naar onze webwinkel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.