Nieuws

Industriële lampen van Nostalux

donderdag, 12-3-2015  

Bent u op zoek naar mooie lampen om uw ruimte op een goede manier te verlichten en tevens te zorgen voor een stijl die u graag wilt creëren? Dan bent u bij Nostalux helemaal op het juiste adres. Hier kiest u uit een zeer rijk assortiment aan lampen. Daarbij moet u denken aan zeer mooie en kwalitatieve industriële lampen, buitenlampen, stallampen, hanglampen en nog veel meer. Ons assortiment is zeer zorgvuldig samengesteld. Wij vinden het namelijk bij Nostalux heel erg belangrijk om mooie en goede materialen te verkopen waar mensen lang van kunnen genieten. Als bedrijf bestaan wij al meer van veertig jaar. Wij zijn aanwezig als webshop, maar tevens nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze geweldige showroom. Veel mensen vinden het leuk om ons assortiment aan industriële lampen eens met eigen ogen te bekijken. Het is natuurlijk ook altijd anders om onze collectie aan industriële lampen en andere lampen in het echt te zien. Zeker bij industriële lampen die de laatste jaren erg in zwang zijn, vinden mensen het belangrijk om even voor zich te zien hoe de lampen er in het echt uitzien. Deze industriële lampen zijn namelijk zeer sfeerbepalend en wat voor sfeer ze neerzetten is eigenlijk vooral goed te bepalen als u ze zelf komt bekijken. Ook kunt u altijd beter zien hoe groot de industriële lampen zijn als u ze zelf komt bekijken in onze showroom. U bent dan ook iedere dag van harte welkom in onze showroom. Doordeweeks kunt u bij ons terecht vanaf acht uur in de ochtend en sluiten wij onze deuren pas weer om zes uur. Maar ook in het weekend heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze mooie showroom. De openingstijden voor het weekend liggen tussen tien uur in de ochtend en u kunt op zaterdag en zondag dan tot vier uur bij ons terecht. Onze showroom in zeer makkelijk met de auto te bereiken. Maak er dus een leuk dagje van! Bij Nostalux bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar:

  • een uitgebreid assortiment aan lampen
  • industriële lampen enkel of in partijen
  • een uitmuntende service
  • een showroom die dagelijks open is
  • hoogwaardige producten

Industriële lampen in cafetaria

Industriële lampen zijn in zwang en dat hebben wij de afgelopen jaren erg gemerkt. Veel bedrijven vinden het mooi om voor een stoere sfeer te kiezen en industriële lampen zorgen voor een dergelijke stoere sfeer. Bekijk onze prachtige industriële lampen in onze showroom. Onze showroom beslaat maar liefst vijftienhonderd vierkante meter. Als u kiest voor een van onze industriële lampen, dan kiest u voor kwaliteit. Het is belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, omdat u dan zeker weet dat u lang kunt genieten van mooie producten en dat is iets waar u naar op zoek bent. Een duurzame aankoop is wat wij bieden omdat wij onze producten selecteren op hoogwaardige kwaliteit en materiaal. Wij hebben zeer veel ervaring in de lichtindustrie en vele lampen voegen wij dan ook toe aan ons assortiment. Wij houden de trends op het gebied van verlichting allemaal in de gaten. Onze medewerkers struinen regelmatig beurzen af waar ze alle ontwikkelingen op het gebied van verlichting en de nieuwste industriële lampen op de voet volgen. Er zijn een aantal zaken waar wij op letten bij het uitzoeken van lampen voor ons assortiment. Natuurlijk moeten de lampen aansluiten bij onze stijl. Onze stijl is modern en klassiek en veel van onze vaste klanten zeggen dan ook dat ze erg van onze handdruk houden. Ieder bedrijf heeft een eigen handdruk en op het moment dat mensen dat ook kunnen zien en aanvoelen, dan bent u als bedrijf goed bezig. Naast het feit dat alle lampen die wij aan ons assortiment toe willen voegen ook moeten passen bij de rest van assortiment, kijken wij ook naar het materiaal en de producent. Wij vinden het namelijk ook erg belangrijk dat de lampen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Dat is dus tevens iets waar wij op letten op het moment dat wij kiezen voor industriële lampen die ons assortiment verrijken.

Verlichting voor iedereen

Verlichting in huizen maar ook in grote ruimtes zoals vergaderzalen of in restaurants en bars is heel erg belangrijk. Verlichting wordt door veel mensen gezien als iets wat vanzelfsprekend is, maar als u er eens op gaat letten, dan zult u merken dat er wanneer in een ruimte het licht niet goed is geregeld, dit voor een hele andere sfeer kan zorgen. Als u niet goed weet wat voor soort verlichting u aan moet schaffen om de sfeer te maken die u zoekt, dan mag u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers en dan kunnen wij samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor de een is het namelijk makkelijker om een keuze te maken dan voor de ander en wij zien het als onze taak om onze klanten te helpen met het maken van de beste keuze. Op het moment dat u graag echt de tijd wilt nemen om ons assortiment te bekijken, raden wij u aan om langs te komen in onze showroom, want dan maakt u er echt een dagje van en wij trakteren u graag op een kopje koffie! Wees dus welkom en geef uw ogen de kost in onze uitgestrekte showroom waar u altijd wel een lamp vindt die aan al uw wensen en eisen voldoet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.