Nieuws

Het yoghurt dieet: iets voor u?

maandag, 1-12-2014  

Veel mensen proberen af te vallen met verschillende soorten diëten. Maar bij de meeste personen werk dit eigenlijk helemaal niet.

  • Ten eerste kan dit komen doordat het dieetsoort niet past bij de persoon.
  • Ten tweede is het mogelijk dat alle kilo’s er net zo hard weer aan komen, wat ook wel bekend staat als het jojo-effect.

Al met al is het aan te raden om eens iets anders te proberen. Hebt u ook al zo veel geprobeerd en willen die kilo’s er ook bij u maar niet af? Kies er dan eens voor om u te gaan verdiepen in het zogeheten yoghurt dieet. Hiermee eet u enkele yoghurtporties per dag, waardoor u altijd een goed gevuld gevoel heeft. Het gaat hier dan natuurlijk wel om de magere soort, waar veel minder vet in zit dan in de reguliere. Kortom, bij het yoghurt dieet zal uw yoghurtconsumptie erg hoog zijn. Hierdoor vermijdt u het beroemde hongergevoel. Klinkt dit goed en zou u wel eens wat meer willen weten over het zogenaamde yoghurt dieet? Dan is deze tekst speciaal voor u geschreven. Wij maken graag van de mogelijkheid gebruik om u hier iets meer over te vertellen. Wij zijn gespecialiseerd in het nadenken over verschillende dieetvormen en kunnen u daarom uitgebreid uit de doeken doen wat het yoghurt dieet zoal inhoudt. Wilt u meer te weten komen over dit onderwerp? Neem dan gerust even een kijkje op onze website of lees verder in de volgende alinea’s!

Wist u dat het yoghurt dieet voor een korte periode goed werkt?

Het yoghurt dieet werkt zo snel, omdat de magere yoghurtvariant vetarm is, maar toch goed vult. Hierdoor hebt u altijd het gevoel goed gevuld te zijn en zult u minder snel honger krijgen dan wanneer u bijvoorbeeld een soepdieet gaat volgen. Dit is bewezen. De effecten van het yoghurt dieet zijn ook groter dan u denkt: al binnen een week zult u twee kilo lichaamsgewicht kwijtraken. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? U wilt toch ook graag snel resultaat zien? In dat geval is het yoghurt dieet echt iets voor u. Probeer het daarom nu uit door u aan de volgende richtlijnen te houden:

  • neem bij elke maaltijd een yoghurtportie in een middelgroot bakje
  • neem er ook wel groenten, fruit en mager vlees en magere vis bij
  • vermijd vette producten
  • neem ook yoghurt als een tussendoortje
  • zondig niet in de eerste drie weken

Als u zich hieraan houdt, dan is het heel goed mogelijk om al binnen een korte tijd enkele kilo’s af te vallen. En dit wilt u toch ook? Surf dan snel eens naar de website van Alminde om meer te weten te komen over het yoghurt dieet. Daar wordt u altijd beter van! Vindt u van uzelf dat u echt wel wat gewicht zou mogen verliezen? Hebt u al verschillende dieetmethoden geprobeerd, maar had u telkens slechte ervaringen? Kreeg u erg veel last van het beroemde jojo-effect en had u na het volgen van alle diëten steeds weer meer gewicht dan daarvoor? Dan werkten deze diëten uiteraard niet goed voor u. Hoe zou het zijn als u bijvoorbeeld eens het yoghurt dieet zou gaan proberen? Dit is heel gemakkelijk en u hoeft er geen speciale shakes of pillen voor aan te schaffen. En dat is natuurlijk goed nieuws. u eet per dag ongeveer twee yoghurtpakken en daarnaast nuttigt u tijdens het yoghurt dieet allerlei gezonde groenten en fruit. Op die manier krijgt u bij het volgen van het yoghurt dieet dus altijd voldoende vitamines en mineralen binnen. Alminde weet wel wat goed is voor de mensen die af willen vallen! Bij andere dieetsoorten kan het soms voorkomen dat er een vitaminetekort optreedt, maar bij het yoghurt dieet is dit gelukkig niet het geval.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Wilt u ook graag afvallen, maar hebt u niet zo veel geld? Veel dieetprogramma’s kosten erg veel, omdat er bepaalde maaltijdshakes aangeschaft moeten worden. Tegenwoordig bestaan er ook zogenaamde superfooddiëten, waarbij er eerst heel veel potjes met speciale superfoods aangeschaft moeten worden. Ons van Alminde lijkt het niet de bedoeling om u armer te maken. Daarom wijzen wij u graag op het grote voordeel dat het yoghurt dieet met zich meebrengt, namelijk dat het totaal niet kostbaar is. Het yoghurt dieet is te volgen voor personen met ieder budget. Dit komt doordat er geen speciale dieetproducten aangeschaft hoeven te worden. En zeg nou zelf, dit is toch ideaal? Op die manier hoeft u er niet bang voor te zijn dat u een dief zult zijn van uw eigen portemonnee. Alminde zorgt er namelijk voor dat u te weten komt dat het yoghurt dieet geen kosten met zich mee hoeft te brengen. Zo hoeft u dus niet te diep in de buidel te tasten om toch af te vallen. Sterker nog, waarschijnlijk bespaart u alleen maar geld, omdat u geen kosten meer hebt aan dure en vette producten die u anders veel at. Kortom, het yoghurt dieet is een kostenbesparende oplossing. Dus wilt u ook wat minder uitgeven aan eten, en ook nog eens lekker afvallen? Kies dan voor deze vorm van diëten. Daar wordt u altijd beter van. Maar volg het yoghurt dieet niet te lang, want dan kan de balans verstoord raken. Hebt u nog vragen? Neem dan even contact met Alminde op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.