Nieuws

Gezondheid in de keuken

zaterdag, 3-5-2014  

Gezondheid: De gezonde keuken

Gezondheid in de keuken – Dagelijks brengen we veel tijd in de keuken door. Bij intensief gebruik van de keuken zijn gezondheid en hygiëne erg belangrijk.

Zijn magnetronstralen werkelijk zo slecht als men suggereert? En bestaat legionella in een keuken die dagelijks intensief gebruikt wordt? Onder het motto voorkomen is beter dan genezen zal er ook op de veiligheid van de keuken gelet moeten worden. Is een heetwater kraan niet levensgevaarlijk met kinderen in de buurt? En welke kookplaat is het meest veilig in gebruik, gas of elektrisch? Allemaal vragen die bovenkomen bij de aanschaf en gebruik van de keuken.

Het is verstandig om gezondheid en veiligheidswensen op te nemen tijdens de keus van een nieuwe keuken. Een stappenplan kan een stuk op weg helpen. Of vraag het aan de vakman.

Kies bewust en geniet elke dag opnieuw!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Deel Dit Bericht...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest


Comments are closed.