Nieuws

Epdm heeft de toekomst

vrijdag, 19-12-2014  

Bent u op de hoogte van het product epdm en wat dit zoal voor u kan betekenen? Zo niet, dan raden wij absoluut aan om deze tekst even door te lezen want hierin vindt u veel informatie over epdm terug. Epdm is een materiaal dat voornamelijk wordt gebruikt bij de dakbedekking. Het fungeert als een van de beste materiaalsoorten voor uw dakbedekking maar is niet alleen in deze bedekking verwerkt, het zit bijvoorbeeld ook in lijm en rubbers zodat u het ook als afdichting kunt gebruiken. Epdm is een type rubber dat enorm sterk is en erg lang mee gaat. Als u bij ons epdm komt bestellen, dan kunt u er van uit gaan dat u betrouwbare in Europa vervaardigde epdm krijgt dat wel tegen een stootje kan. Het zet nauwelijks uit en dat is een belangrijke eigenschap. Zoals u misschien wel weet zetten dingen uit als het warmer wordt. In de winter krimpt het juist weer in. Deze cyclus blijft zich herhalen net als het komen en gaan van de seizoenen. Dat betekent dat er op den duur slijtage ontstaat of een bepaalde moeheid. Dat zorgt voor scheuren en kieren en daar gaat uw isolatie. U krijgt gaten in uw dak en dat is natuurlijk iets dat te allen tijde voorkomen dient te worden. Dit probleem hebt u niet met epdm omdat het bestand is tegen zowel erg lage temperaturen, tot wel min 40 graden Celsius, als zeer warme temperaturen, tot ver over de 100 graden Celsius. Zulke temperaturen worden niet of nauwelijks gehaald op Aarde, dus u weet meteen dat u dankzij epdm helemaal goed zit. Klinkt u dit als muziek in uw oren en zoekt u een site waar u dit spul kunt bekijken en misschien vervolgens ook bestellen? Dan staan we voor u klaar, surf of browse snel eens naar: epdmxl.nl, daar vindt u alles op het gebied van epdm wat uw hartje begeert.

Producten van epdm zijn stevig en slijtvast

Bij ons moet u dus zijn als u iets wilt hebben in de richting van epdm. Wij kunnen het voor u op maat afleveren maar u kunt ook de standaardafmetingen kiezen als het huis dat u aan het bouwen of renoveren bent hier aan voldoet. U laat het ons maar gewoon weten, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning en dat willen we graag bewijzen door er voor u allen te zijn. U zit immers ook niet te wachten op een halfbakken service, daar wordt niemand vrolijk van. Neemt u bij vragen of opmerkingen dan ook altijd meteen contact met ons op. Wij zijn op diverse manieren te bereiken. Zo vindt u allereerst op de site ons telefoonnummer. We zijn tijdens de werkdagen op kantooruren bereikbaar. Ook kunt u e-mailen, het voordeel daarvan is dat u dit op elk geschikt moment van de dag kunt doen en u niet op ons hoeft te wachten tot de site geopend wordt, het internet gaat immers nooit dicht. Wij doen er altijd alles aan om zo snel mogelijk u van repliek te dienen dus u zult nooit langer hoeven wachten dan een dag tenzij het natuurlijk weekend is. Langskomen bij onze werkplaats kan ook, dan kunnen we u eventueel een rondleiding geven en leert u alles over epdm en hoe hier mee om te gaan. Ons maakt het allemaal niets uit, wij willen u enkel dienen. Schroom dus niet langer en ga niet bij de pakken neerzitten als u er eventjes niet uitkomt! Wij denken dat epdm een geweldige oplossing is voor uw problemen met betrekking tot uw dak, dat heeft het verleden wel uitgemaakt. Niet voor niets zweren vele aannemers bij het gebruik van epdm en ze komen vroeg of laat toch bij ons om epdm te bestellen want wij kunnen dit materiaal leveren tegen erg scherpe prijzen terwijl het ook nog eens talk vrij is. Het voordeel daarvan is dat u het eenvoudiger kunt lijmen aan de ondergrond zodat u nog efficiënter kunt werken. Dat zullen de huiseigenaren ook wel erg prettig vinden. De lijm kunt u uiteraard ook bij ons komen bestellen. Kijkt u dus ook naar de overige artikelen en accessoires die we hebben uitgestald op de site, wellicht zit er wel iets tussen dat u goed kunt gebruiken.

Meer weten? Neemt u gerust eens contact op!

Onderstaande is wat zoal aanbieden op onze website.

  • Epdm dakbedekking. Dit wordt geleverd in rollen van verschillende diktes en afmetingen.
  • Totale pakketten waarbij u dakbedekking krijgt thuis geleverd net als de bijpassende lijmen en kits.
  • Of hebt u alleen lijm of kit nodig? Bestel het vandaag en ontvang het morgen al aan huis.
  • Hebt u alleen epdm stroken nodig? Wij kunnen het op maat voor u snijden.
  • En ten slotte hebben we waterafvoeren. Het water uit de hemel moet immers zo snel mogelijk afgevoerd worden want water kan zeer schadelijk zijn op de lange termijn voor uw dak en uiteindelijk ook voor het epdm. Maakt u dus ook een keuze uit onze hemelwaterafvoeren.

Epdm kan maar liefst een heel leven lang mee want het is minstens 50 jaar bestand tegen alle invloeden die u maar kunt bedenken met betrekking tot het weer. Deze investering is dan ook meer dan de moeite waard en uw huis zal zeker stijgen qua vraagprijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.