Nieuws

Een kwalitatief hoogwaardige vleesmachine

dinsdag, 31-3-2015  

Hebt u een eigen slagerij en bent u op zoek naar een nieuwe vleesmachine, omdat u graag een beetje met de tijd mee wilt gaan? Of begint uw huidige machine tekenen van slijtage te vertonen en bent u daarom zoekend naar een nieuw exemplaar? Dan is het goed dat u even op deze website beland bent, want hier vindt u namelijk meer informatie over de aanschaf van een heuse vleesmachine. En dat komt mooi uit! Wij zijn de firma Van Uhm en leveren al jaren lang machines voor het verwerken van allerlei vleessoorten. Wilt u bijvoorbeeld gehakt maken? Of wilt u plakjes salami snijden? In alle gevallen kunt u eigenlijk niet zonder een goede vleesmachine. Ook in de horeca en in supermarkten kan men er niet zonder. Bent u nou zelf slager en zou u wel op zoek willen gaan naar een robuuste vleesmachine waar u werkelijk alle kanten mee op kunt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk topkwaliteit van de bovenste plank, waar u jaren maar dan ook jaren mee vooruit kunt. Het is eerst misschien even een flinke investering, maar deze komt uw bedrijf zeker ten goede. Bovendien verdient u hem al binnen enkele jaren weer terug, omdat u niet zo snel weer een nieuwe vleesmachine aan hoeft te schaffen. Als u een aankoop doet bij Van Uhm, dan weet u zeker dat deze duurzaam is en dat het apparaat niet snel verslijt. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Klinkt dit u als muziek in de oren en zou u wel wat meer willen weten over ons assortiment, over een specifiek soort vleesmachine of over de service die u van ons kunt verwachten? In dat geval raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea. Daar wordt dit u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan.

Bent u op zoek naar een goede vleesmachine?

Wij staan erom bekend dat wij een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding hanteren voor een vleesmachine. En dit is meteen ook de reden waarom vele slagers uit het gehele land telkens weer voor Van Uhm kiezen. Dit is niet zo vreemd, want zij weten dat zij bij ons aan het goede adres zijn als zij echt kwaliteit willen hebben. Voorts is ook de prijs een goede reden om voor ons te kiezen. Wij zorgen er namelijk te allen tijde voor dat u voor een dubbeltje op de eerste rang kunt komen te zitten. Het is natuurlijk niet zo dat een vleesmachine echt goedkoop zal zijn, dat zult u zelf ook wel begrijpen. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u niet meer betaalt dan strikt noodzakelijk is voor een dergelijke aankoop. Daarom houden wij de prijzen van een vleesmachine laag. Op die manier hoeft u er niet te diep voor in de buidel te tasten. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en kies voor ons. Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit zult zijn. Bovendien leveren wij u een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Op www.vanuhm.nl kunt u hier meer over lezen. Daarnaast hebben wij nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen wij dit ook bij u niet doen. Zo weet u dus zeker dat u bij ons het type vleesmachine zult vinden waar u naar op zoek bent. En dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten. Twijfel daarom niet langer, van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is veel slimmer om vandaag nog de knoop door te hakken en voor ons te kiezen. Dit zal u namelijk beslist geen windeieren leggen.

Bij ons is de klant nog echt koning

Wij spannen ons altijd tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. Zo leveren wij niet alleen de vleesmachine van uw dromen, maar ook allerlei handig kleinmateriaal. Hebt u bijvoorbeeld naast een vleesmachine ook nog een tang nodig? Of bent u op zoek naar scherpe messen of iets heel anders? Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing. Bij ons vindt u namelijk altijd waar u naar op zoek bent. Wij hebben een zeer breed assortiment in accessoires voor bij de vleesmachine. En zeg nou zelf, u zou het toch ook fijn vinden om alles bij één leverancier aan te schaffen? Van Uhm maakt het mogelijk! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor ons zult kiezen? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit, voordat u een vleesmachine bij ons aan gaat schaffen? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord en hebben een uitgebreid antwoord op al uw vragen over een vleesmachine. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Dit kunt u doen via de volgende kanalen:

  • telefonisch
  • via de mail
  • door het contactformulier op onze site www.vanuhm.nl in te vullen.

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.