Nieuws

Een badkamer plafond voor een aantrekkelijk prijsje

maandag, 24-11-2014  

Toen wij drie jaar geleden in onze huidige woning gingen wonen was het ons meteen wel duidelijk dat het badkamer plafond binnen een aantal jaar vervangen zou moeten worden. Maar zoals u dat waarschijnlijk wel kunt voorstellen komen er met de aankoop van een huis heel veel onvoorziene kosten die je budget in een mum van tijd opsnoepen. Vandaar dat wij op dat moment eerst maar besloten hebben om het badkamer plafond nog maar even niet aan te pakken. In de loop der jaren was dit badkamer plafond echter steeds minder geworden en toen het vorige week naar beneden kwam vallen leek het ons toch echt wel het juiste moment om in een nieuw badkamer plafond te gaan investeren. Nou moet u weten dat ik zelf niet zo handig ben en dat ik het daarom ook niet zag zitten om zelf even naar de bouwmarkt te gaan om daar een nieuw badkamer plafond te kopen en het dan vervolgens zelf aan te brengen. Ik had wel van die verhalen gehoord van mannen die menen dat ze zelf heel handig zijn en daarom denken dat ze hun hand niet omdraaien voor het aanbrengen van een nieuw badkamer plafond maar uiteindelijk van een koude kermis thuiskomen. Omdat mijn vriend ook nogal een pietje precies is leek het mij verstandig om het nieuwe badkamer plafond aan te laten brengen door een gespecialiseerd bedrijf. Het leek ons verstandig om eens te informeren bij vrienden en bekenden van ons om te horen welk bedrijf zij ons zouden willen aanraden. Op deze manier hebben we al vaak interessante adresjes leren kennen. Zo wilden wij bijvoorbeeld ooit een pizzaoven gaan kopen voor in de tuin toen wij net op het juiste moment door een kennis van ons gewezen werden op een bedrijf dat deze dingen bij een andere firma vele malen goedkoper werden aangeboden. Dat is waar je kennissen voor hebt en wij waren hen dan ook erg dankbaar voor deze tip. In de volgende alinea zal ik mijn uiteenzetting over ons badkamer plafond voortzetten.

Een hoogwaardig badkamer plafond vindt u hier

Het is een veelgehoorde klacht onder de Nederlandse bevolking: er zijn maar weinig aanbieders waar je terechtkunt voor een goed badkamer plafond. Wij liepen ook al snel tegen dit probleem op en daarom leek het ons goed om eens op het internet te gaan kijken naar de mogelijkheden op dit gebied. Het leek mij wel verstandig om eens te gaan googelen op ‘badkamer plafond’ en dat heb ik dan dus ook gedaan. Het bleek dat er nog niet eens zo heel veel bedrijven bij mij in de buurt waren waar ik terecht zou kunnen voor een badkamer plafond. Gelukkig had ik het geluk dat Heering.eu door het hele land levert en dat zij het uiteraard ook kunnen monteren wanneer je daar prijs op stelt. Zoals ik in het voorgaande reeds aangaf ben ik zelf niet zo heel handig en daarom vond ik het wel fijn dat het badkamer plafond door een vakman zou worden aangebracht. Ik heb daarom maar even een mailtje naar Heering.eu gestuurd om hen de kwestie voor te leggen. Al heel snel had ik van hen een antwoord in mijn postvakje liggen en ik kan u vertellen dat ik meteen een heel goede indruk had van dit bedrijf. Men gaf een zeer nauwkeurig antwoord op mijn vraag en men nodigde mij uit om eens langs te komen zodat we alle technische details eens even door konden nemen. Daar had ik wel oren naar en daarom heb ik dan ook besloten om meteen maar even te bellen om een afspraak te maken om eens even het een en ander te komen bespreken over mijn toekomstige badkamer plafond. Ik kan u vertellen dat dit allemaal heel snel ging en dat ik binnen een aantal dagen al bij deze firma aan de koffie zat. U kunt zich waarschijnlijk dan ook wel voorstellen dat we heel snel een bestelling hebben geplaatst zodat we zo snel mogelijk van een nieuw badkamer plafond konden gaan genieten.

Een prachtig eindresultaat

Inmiddels zijn wij de trotse eigenaars van een nieuw badkamer plafond en ik kan u vertellen dat wij heel erg tevreden zijn met het eindresultaat. Het badkamer plafond is heel erg vakkundig aangebracht en iedere leek ziet dat het hier werkelijk om vakwerk gaat. Het was eerst nog wel even lastig om dit allemaal zo netjes en mooi te krijgen omdat het al snel deed blijken dat ons huis heel erg scheef was waardoor het moeilijk was om alles waterpas te maken. Gelukkig hadden wij een echte vakman die ons hielp waardoor het eindresultaat werkelijk heel erg mooi is geworden. Daarbij moet ik ook nog zeggen dat wij voor dit stuk vakwerk een zeer scherpe prijs hebben moeten betalen. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat wij hier heel erg blij mee waren en dat wij het dan ook zonder overdrijven kunnen stellen dat u heel verstandig bezig bent wanneer u bij dit bedrijf aanklopt wanneer u ook eenzelfde handeling wilt laten uitvoeren. Wij hebben in ieder geval ervaren dat:

  • je bij dit bedrijf enkel en alleen goede producten kunt kopen
  • je hier als een koning behandeld wordt
  • je hier nooit meer hoeft te betalen dan strikt noodzakelijk is

Kortom, wilt u ook meer weten over deze firma en haar producten dan raad ik u aan om op de site te kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.