Nieuws

De beste pizzawerkbank

woensdag, 8-10-2014  

Als pizzabakker heb je natuurlijk een aantal dingen nodig. Een goede oven is er daar natuurlijk een van. Als pizzabakker kun je daar niet zonder, maar een goede pizzawerkbank is uiteraard ook een van de dingen die je echt nodig hebt. Je hebt dan direct alles bij elkaar en kunt binnen no time een groot aantal pizza’s bakken. Afhankelijk van de ruimte die je hebt en je wensen en voorkeuren kun je kiezen voor uiteenlopende soorten van de werkbank. Op de website van Horecaworld kun je makkelijk zien welke soorten ze allemaal hebben en waar je ze voor kunt gebruiken. Het is dus handig om goed na te denken over wat je wilt voordat je een pizzawerkbank aanschaft. Er zijn namelijk grote verschillen tussen en ze lopen ook uiteen in prijs. Het is dus niet alleen belangrijk dat je in een voor jouw geschikte prijscategorie gaat zitten, maar ook dat je de dingen krijgt die je nodig hebt. Zo heb je in de ene pizzawerkbank extra lades die je kunt gebruiken om dingen in op te bergen, maar er zitten er ook tussen die bijvoorbeeld 3 koelingen onder het werkvlak hebben. De pizzawerkbank bestel je natuurlijk bij Horecaworld.

  • Gratis verzending of afhalen in de ruime showroom.
  • Levering binnen 48 uur.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 1 jaar garantie op alle producten.

Zoals je ziet levert het je erg veel voordeel op wanneer je de pizzawerkbank bij Horecaworld besteld. Niet alleen heb je een erg ruime keuze, maar ook weet je zeker dat je de laagste prijs betaald op dat moment. Kunt u het toch ergens goedkoper krijgen? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om je geld terug te krijgen of het verschil. Bij Horecaworld gaat het ze om service en niet om het verdienen van het meeste geld. Zij willen dat jij de beste apparatuur in huis hebt, zodat de recepten die jij op tafel zet ook echt goed zijn.

Meer dan alleen een pizzawerkbank

Wanneer je een pizzeria hebt dan weet je dat je niet de enige in Nederland bent. Het is dus noodzakelijk om jezelf te onderscheiden. Dit kan echter nog best lastig zijn, want mensen hebben ook een bepaalde verwachting bij een pizzeria. Je kunt niet ineens hun welbekende pizza van het menu halen, want daar zul je geheid klanten op kwijtraken en dat wil je natuurlijk niet. Onderscheiden kun je natuurlijk door de aankleding van je restaurant, maar ook door de beste pizza’s van heel Nederland te serveren. En de juiste pizzawerkbank kan daar natuurlijk absoluut bij helpen. Het voordeel van een goede pizzawerkbank is natuurlijk niet alleen dat je veel handige apparatuur bij elkaar hebt staan, maar ook dat je het eenvoudig schoon kunt maken. Als pizzabakker weet je als geen ander hoe belangrijk het is om geen vlees en vis door elkaar te gooien. Daarnaast moet je rekening kunnen houden met bepaalde allergieën van mensen. Met deze pizzawerkbank is dat heel eenvoudig. Na het werken met bijvoorbeeld vis kun je de pizzawerkbank snel schoon maken en verder met een ander soort pizza. Je kunt natuurlijk ook een speciale pizzawerkbank aanwijzen voor bepaalde gerechten. Door het werken met een aantal werkbanken weet je zeker dat er nooit producten door elkaar gegooid worden en dat de kwaliteit van je pizza’s altijd hoog is. We hebben al van veel professionals die met een pizzawerkbank werken gehoord wat een verschil het maakt in de keuken. Niet alleen voor henzelf, maar voornamelijk ook voor hun personeel. Er is veel meer duidelijkheid en ze zijn niet uren bezig met het schoonhouden van de apparatuur. Een pizzawerkbank van goede kwaliteit is goed schoon te houden. Je wilt daar tenslotte geen tijd mee kwijt zijn.

Meer service met de juiste pizzawerkbank

Dat een pizzawerkbank veel voordelen kan opleveren is duidelijk, maar dan moet je natuurlijk wel de juiste bestellen, anders heb je er nog weinig aan. Op de website van Horecaworld vind je het uitgebreide assortiment dat zij op dit gebied hebben. Je kunt de pizzawerkbank in allerlei vormen en maten krijgen. Het is dus erg belangrijk om te bedenken wat je precies nodig hebt. Bedenk dus eens wat je team nodig heeft en hoe je de keuken het beste kan inrichten zodat zij goed aan de slag kunnen. Heb je bijvoorbeeld mensen die met bepaalde taken bezig zijn of werkt iedereen een beetje aan alles? In het eerste geval kun je vaak met een pizzawerkbank per een of twee personen af. Maar wanneer iedereen voor alles verantwoordelijk is of in ieder geval overal aan meewerkt dan heb je al snel meer ruimte nodig om dat allemaal te kunnen voltooien. De juiste pizzawerkbank is dus zeker een keuze die wat tijd in beslag kan nemen. Laat je bijvoorbeeld ook informeren door pizzabakkers die er al mee werken en hoe zij dat doen. Daar kun je vaak veel van leren. Wees dan ook niet bang om je concullega’s om raad te vragen wanneer je dat nodig hebt. De meeste zullen je graag te woord staan over de ervaringen die zij in de keuken hebben met een pizzawerkbank. Luister hier dan ook goed naar en gebruik de verkregen informatie voor je eigen situatie. Een goede pizzawerkbank kan je werkzaamheden veel makkelijker maken en dat is wel zo prettig. Je klanten worden graag goed en snel geholpen en dat krijg je hier zeker mee voor elkaar. Dat is natuurlijk wel prettig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.