Nieuws

Bridgewater

vrijdag, 21-11-2014  

De sfeer van een ruimte ontstaat vaak door een combinatie van verschillende elementen. Je krijgt ergens een gezellig gevoel, maar vaak kun je niet altijd direct de vinger leggen op wat dit gezellige gevoel precies veroorzaakt. Daarom is het niet altijd even gemakkelijk om ervoor te zorgen dat je een ruimte gezellig maakt. Het is vaak een kwestie van verschillende dingen uitproberen en ervoor zorgen dat je je goed voelt in de ruimte. Een fijn gevoel zorgt er meestal voor dat je het ook direct gezellig vindt. Een fijne bank om lekker op te ontspannen zorgt bijvoorbeeld al snel voor een gevoel van knusheid en gezelligheid. Er zijn dus een aantal factoren die kunnen bijdragen aan de sfeer van je woning. Een voorbeeld is kleur: een volledig zwart met wit interieur ziet er kil en kaal uit, met een beetje kleur kan je de ruimte een hoop meer sfeer geven. Een ander voorbeeld is decoratie: kale witte muren stralen onpersoonlijkheid en kilheid uit. Een overdosis aan decoratie kan dan weer voor een rommelig geheel zorgen, wat ook niet altijd gezellig lijkt. Met verlichting kun je ook een hoop doen: een paar kleine lampen en wat kaarsen zorgen voor een stuk meer sfeer dan een grote tl-buis. Ook geur is belangrijk in een ruime. Als je bij vrienden de deur binnen stapt, komt je vaak een bekende geur tegemoet. Ieder huis en ieder huishouden ruikt anders en heeft een eigen geur. Je kunt deze geur natuurlijk ook zelf bepalen, bijvoorbeeld met geurkaarsen of andere lekker ruikende producten. Een voorbeeld is de kaarsen van Bridgewater. Het bedrijf Bridgewater produceert talloze soorten heerlijk ruikende en mooi brandende kaarsen voor iedere ruimte.

De producten van Bridgewater

Bridgewater is een bedrijf dat in 1998 in de Amerikaanse staat South Carolina is opgericht. Bridgewater is in een aantal jaren een leidende speler geworden op de kaarsenmarkt met de mooi en schoon brandende kaarsen die heerlijk ruiken. Door het gepassioneerde verkoopteam heeft Bridgewater zich snel naar de top gewerkt en verkoopt het nu een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. De geuren van de producten van Bridgewater zijn bijzonder en kunnen iedere ruimte sfeer geven. De geuren variëren van fris en schoon naar warm en gezellig. Bridgewater en de producten zijn gebaseerd op vier ‘pilaren’, aan de hand waarvan alle geuren worden gecreëerd en alle producten worden gefabriceerd.

 • Een kwaliteitsproduct met grote waarde: de kaars brandt altijd schoon, zodat er geen nare rook ontstaat en het plafond vergeelt. De geur verdeelt zich snel door de ramen en de kaars geeft een sfeervolle verlichting. Door de lage prijs zijn Bridgewater kaarsen voor iedereen weggelegd.
 • Het creëren van speciale momenten: Bridgewater is gespecialiseerd in leuke, vriendelijke en comfortabele geuren. Denk hierbij aan ‘appeltaart’ en ‘welcome home’. De geuren zorgen voor een heerlijk gevoel van thuiskomen en creëren hierbij de mooiste momenten.
 • Gastvriendelijkheid: de heerlijk geurende en gezellig brandende kaarsen van Bridgewater creëren de perfecte atmosfeer voor vermaak en ontspanning. Of het nu een groot feest is, een klein diner of een avondje op de bank: Bridgewater geeft het net dat ene beetje extra wat er een zeer positieve draai aan kan geven.
 • Delen: Bridgewater houdt zich bezig met het voeden en verzorgen van kinderen in ontwikkelingslanden. Door een partnerschap met ‘Rice Bowls’, een organisatie die kinderen van voedsel voorziet, doneert Bridgewater een gedeelte van de opbrengst van iedere kaars aan verschillende weeshuizen over de hele wereld. Elke gekochte kaars voedt een kind voor een dag.

Uit deze vier pijlers blijkt dat bij Bridgewater gezelligheid en sfeer hoog in het vaandel staan. Het is niet altijd even gemakkelijk om je ruimte sfeer te geven maar met de juiste geur en mooie kaarsen ga je altijd een stapje in de goede richting.

Een ruim aanbod

Als je op zoek bent naar een fijne, goedkope en effectieve manier om je woning wat meer sfeer te geven, kun je dus het beste op zoek gaan naar geschikte geurkaarsen, zoals die van Bridgewater. Deze kaarsen zijn van een hoge kwaliteit en branden prachtig. Bij iedere ruimte in huis past wel een geur en er is altijd wel een geur die je lekker vindt. Voor de aankoop van producten van Bridgewater kun je een kijkje nemen in de webshop van het bedrijf. Hier vind je een overzicht van alle aangeboden producten en geuren. Je kunt bijvoorbeeld niet alleen kaarsen kopen, maar ook geurolie, luchtverfrissers, waxrepen, geurzakjes en rietverspreiders. Als je liever geen kaarsen brandt maar wel een fijne geur wilt zijn er dus diverse mogelijkheden. Er zijn daarnaast heel veel verschillende geuren te verkrijgen, voor zowel de kaarsen als de andere producten. Een overzicht van een aantal van de geuren die Bridgewater aanbiedt:

 • Apple pie
 • Blue door
 • Bonfire
 • Bouquet of roses
 • Cinnamon vanilla
 • Cranberry
 • Lavender
 • Open road
 • Silent night
 • Sweet summer tea
 • Tulips
 • Vanilla cream
 • Welcome home

Je kunt dus altijd een geur kiezen die jij lekker vindt en die bovendien past in de ruimte waar je de kaars voor hebt aangeschaft. Op het toilet is een frisse, schone geur meestal fijn, terwijl een wat meer huislijke en warme kleur beter past bij een woonkamer. Welke geuren je zelf echter fijn vindt in een bepaalde ruimte is afhankelijk van je eigen smaak. Iedereen prefereert een andere soort geur en daarom ruikt het ook overal anders en heeft iedere ruimte zijn eigen sfeer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.