Nieuws

Architect van uw keuken

vrijdag, 1-8-2014  

Architect keuken: keuken in persoonlijke stijl

Bron: van Essen Interieurbouw

Keuken architect – Opzoek naar een unieke keuken? Neem dan een architect in de hand om de ideale keuken te realiseren. Een architect maakt het mogelijk een keuken geheel naar persoonlijke stijl te realiseren. Er wordt direct rekening gehouden met budget, veiligheidsvoorschriften en ergonomie van de keuken. Op die manier wordt de ideale combinatie van wensen en eisen verwezenlijkt.

Een goede indeling is de basis van elke keuken. Ook handige hulpjes ontbreken niet. In de architecten keuken is alles gericht op ontspanning en gemak.

Duitse keukens: aangenaam in stijl en gebruik

 

Duitse degelijkheid – Bij Duitse keukens gaat het voornamelijk om kwaliteit, degelijkheid en comfort. De keukens worden met zorg ontwikkeld voor intensief gebruik. Een Duitse keuken wordt gekenmerkt door zijn praktische indeling en is vaak voorzien van de nieuwste technische snufjes.

Hulp nodig bij het kiezen van een keuken? Surf dan eens naar de rubriek Belangrijk bij het kiezen. Hier zijn handige, informatieve artikelen te vinden over het vinden van de juiste keuken.

 

Landelijke keukens, puur genieten

Bron: van Essen InterieurbouwLandelijke keukens – Bij landelijk wonen hoort een landelijke keuken. Een keuken die de sfeer ademt van de Provence. De ideale mix van modern en nostalgie . Landelijke keukens doen je denken aan een idyllische woonboerderij met veel ruimte, gezelligheid en comfort. Een ruime keuken met een grote tafel en een overdaad aan accessoires . Een goede indeling is de basis van elke keuken. Ook handige hulpjes ontbreken niet. In de landelijke keuken is alles gericht op ontspanning en gemak.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.